50 investeringer på 12 år

8. november 2020Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har investeret i 50 virksomheder over de sidste 12 år. Dermed har Magnus Kjøller Holding i mere end et årti opbygget en bred portefølje med mange forskelligartede virksomheder. Fra at være en sidebeskæftigelse har selskabet udviklet sig til et fuldblods investeringsselskab.

- Det er en milepæl, der gør os stolte og ydmyge. At se projekter, man engagerer sig i vokse sig større er en sand fornøjelse. Jeg har kæmpe respekt for de iværksættere, der med deres vækst-DNA opbygger innovative virksomheder - særligt i en global krisetid, siger Magnus Kjøller.

Siden 2008 har vi været aktive på investeringsscenen og bidraget med kapital og knowhow til spændende startups og scaleups. Aktuelt er vi engagerede i mere end 20 selskaber, og teamet står til rådighed for porteføljen, når behovet er der.

- Som investor blander vi os ikke unødigt i den daglige drift - der er også forskel på, hvor virksomhederne er i deres livscyklus. Nogle har allerede skaleret op, mens helt nye startups med fordel kan trække lidt på vores erfaring og netværk, siger Magnus Kjøller.

2020, der har været udfordrende på mange fronter, markerer altså året, hvor vi gennemførte investering nummer 50 - kontakt os, hvis du har case nummer 51!

Se vores aktive investeringer

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev