Steelway

Steelway Group Limited er en engelsk stålfabrikationsvirksomhed, beliggende i Wolverhampton tæt på Birmingham. Virksomheden har gennem årene oplevet en betydelig udvidelse og omfatter nu også en fabrik i West Bromwich. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1928, beskæftiger virksomheden i øjeblikket omkring 160 dygtige medarbejdere.

Steelway specialiserer sig i produktionen af skræddersyede løsninger til en bred vifte af industrier, herunder spildevandsanlæg, atomkraftsektoren, hegn, sikkerhedsdøre og fængselsanlæg. De har i dag etableret et ry for at kunne imødekomme alle behov inden for stålkonstruktioner, som industrien kræver.

Med en investering fra Kjøller har Steelway til hensigt at fortsætte sin vækst på lang sigt ved at øge antallet af ansættelser med henblik på at udvide organisationens kompetencespænd. Derudover er investeringen gået til moderniseringen af fabriksfaciliteterne. Disse nye investeringer omfatter kapacitetsudvidelser og modernisering af eksisterende systemer, herunder implementeringen af avancerede 3D-laserscannere med det formål at kunne tilbyde markedets fineste produkter.

Med en stolt historie, der strækker sig næsten 100 år tilbage, er det Steelways mål at forblive en ledende arbejdsgiver i lokalområdet og fortsætte produktionen af stålkonstruktioner af højeste kvalitet i mange år fremover.

Nyheder:

Medieomtale:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev

Om investeringen

Investerede i december 2020

Stiftere

C.W. Goodyear

Hjemmeside

www.steelway.co.uk

Social media

Moderselskab
Northern Industries A/S Northern Industries A/S