Ny investering: Steelway

7. december 2020Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi kan annoncere vores investering på 51% i Steelway Group Limited; en engelsk stålfabrikationsvirksomhed grundlagt i 1928. Virksomheden ligger i Wolverhampton nær Birmingham og producerer stålløsninger til spildevandsværk, atomkraftindustrien, hegn, sikkerhedsdøre såvel som sikringsløsninger til fængsler. Med stolte traditioner, der går næsten 100 år tilbage, følger også et stort ansvar for at videreføre en særlig kulturarv og ikke mindst de mange arbejdspladser. Den opgave er vi bevidste omkring og klar til at påtage os.

Sidste år erhvervede vi en lignende engelsk virksomhed, JHT Fabrications, der ligger nær Newcastle. Planen for fremtiden er at kombinere de to selskaber i en gruppekonstruktion under navnet Northern Industries.

Grundlæggende ser vi et stort forretningsmæssigt potentiale i at opkøbe industrivirksomheder - specifikt inden for stålfabrikeringsindustrien - og kombinere dem i en gruppestruktur og således udnytte de fordele, der ligger i at kunne servicere et større geografisk område. Desuden vil man kunne trække på hvert enkelt selskabs kompetencer, så de hver især kan acceptere et endnu bredere udvalg af opgaver. Samlet består gruppen nu af 200 medarbejdere med en årlig omsætning i niveauet 150 mio kr.

Dette er en af de største investeringer i Kjøllers historie, og vi er stolte over at være med på rejsen i en traditionsrig virksomhed som Steelway.

Læs mere om Steelway

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev