Ny investering: DIGURA

17. juni 2019For få dage siden gennemførte Magnus Kjøller Holding en investering i det Aalborgensiske startup DIGURA.

DIGURA hjælper lejere i hele Danmark, med huslejesager hvor de er i tvivl om fraflytning, indflytning, husleje, forbrug, depositum, manglende vedligehold, eller andre situationer hvor lejer mistænker udlejer for ikke at overholde lejeloven. I 96% af sagerne formår DIGURA at få penge tilbage fra udlejer til lejer. Alt sammen ud fra en no-cure-no-pay model.

Til at håndtere dette har DIGURA udviklet en avanceret platform, som sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser, hvorfra mere end 200 sager er prædefineret. Ud af det er der kommet en højteknologisk løsning, hvor DIGURA kan vurdere sager med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med klienternes konkrete sag og alle relevante lovtekster.

Missionen er at gøre det nemt for lejere at tjekke deres rettigheder i lejeforholdet og gøre sit krav gældende, hvis loven ikke er overholdt. Med en millioninvestering i ryggen får DIGURA mulighed for at fortsætte udviklingen af virksomheden til gavn for lejere i hele Danmark - og i fremtiden også nye lande.

Læs hele pressemeddelelsen her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev