Åbningsfest hos Power House Odense

18. december 2023Det blev fejret med manér, da vores porteføljeselskab, Power House, fredag d. 8. december, slog dørene op til endnu et luksus fitnesscenter - denne gang i hjertet af Odense på Vestre Stationsvej.

Som medlem af Power House Odense får man adgang til et stort fitnessområde, funktionel træning og muligheden for at deltage i populære reformerhold, toppet af med luksuselementer som koldvandsautomat og gratis baristakaffe. Men det er især de anerkendte træningsmaskiner fra Hammer Strength, som har tiltrukket de over 400 medlemmer, der allerede var tilmeldt ved åbningen.

Bag Power House står parret Jonas Helbech Nielsen og Lærke Bach, hver med mere end et årtis erfaring inden for fitnessbranchen. Begge var trætte af ensformige og kvantitetsfokuserede træningscentre og ønsker med Power House at sætte kvalitet og personlige oplevelser i centrum.

Parret drømmer om at etablere et Power House i alle danske storbyer, og da vi investerede, var det med ambitionen om at realisere deres drøm. Med åbningen i Odense er vi allerede godt på vej.

Stort tillykke til Jonas, Lærke og resten af teamet med åbningen. Vi glæder os til flere!

Læs mere om Power House her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev