Vidste du at: Vi udgiver gratis E-guides

3. juli 2023I Kjøller udgiver vi løbende E-guides, som kan hentes gratis via vores hjemmeside. De er alle udarbejdet med afsæt i vores erfaringer som investor i flere end 50 virksomheder og 200 ejendomme.

Som iværksætter håndterer man alt fra forretningsplaner, pitch til investorer, webshops samt markedsføring. Dog er det de færreste, der er eksperter inden for alle områder.

Vores team på kontoret kommer fra forskellige baggrunde og bringer ligeledes unikke kompetencer til bordet, så vi har mulighed for at rådgive vores porteføljeselskaber bredt på deres videre vækstrejse.

I tillæg til den løbende strategiske rådgivning, som vi bidrager med til porteføljen, udgiver vi nedenstående E-guides til alle, der kan bruge dem - kvit og frit - ofte på baggrund af temaer, vi kan se, fylder i debatten blandt iværksættere og virksomhedsejere.

Måske står du selv i en konkret situation, hvor en af disse E-guides kan være behjælpelig.

Se dem her:

Sådan laver du et sælgende pitch deck

Søger du funding til dit startup, og skal du pitche over for potentielle investorer, så gør vi dig skarpere på, hvilke fejl du skal undgå og hvordan du bedst muligt italesætter din forretning.

Sådan laver du en marketingstrategi

Både god og dårlig markedsføring kan aflæses på bundlinjen. Vi har samlet vores tips til hvad din marketingstrategi bør indeholde.

Sådan evaluerer du ejendomsinvesteringer

Fejl kan være dyre! Overvejer du at købe en udlejningsejendom, er det vigtigt, du laver en grundig evaluering på forhånd.

Sådan evaluerer du en virksomhed

Før du køber eller sælger en virksomhed er det afgørende, at du træffer beslutningen på baggrund af en grundig evaluering.

Sådan vælger du den rigtige revisor

Store beslutninger kræver tal, man kan stole på, men vi er ikke alle født med stærk regnskabsforståelse. Er du selvstændig virksomhedsejer, kan din revisor blive en af dine vigtigste nøglespillere og sparringspartnere.

Sådan udvider du din webshop til Skandinavien

Læs vores tips til hvordan du udvider din danske webshop til de øvrige skandinaviske lande.

Sådan finder og sælger du produkter på nettet

Denne E-guide gør dig skarp på, hvordan du identificerer et produkt, får det leveret hjem og solgt det via din webshop.

Sådan booster du salget på din webshop

Du kan implementere en række tiltag der booster salget på din webshop - se dem i denne E-guide.

Sådan får du et ja fra banken

Mange iværksættere oplever problemer med at oprette en erhvervskonto. Denne guide er første skridt på vejen til at blive godkendt.

Har du konkrete ønsker til nye E-guides, der kunne skabe værdi og supplere de ovenstående, så hører vi meget gerne fra dig.

Se også vores øvrige gratis værktøjer her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev