Field Trip: Oman - sultandømme og stor handelspartner

30. januar 2023Som investeringsselskab ser vi stor værdi i at have kontor i en region, der udvikler sig med hastige skridt i disse år. Vi er i teamet altid åbne over for at besøge vores nabolande, indhente ny viden og inspiration samt udvide vores netværk.

Vi har netop været på årets første field trip i Oman - det selvstændige sultandømme, der grænser op til De Forenede Arabiske Emirater.

Teamet tog en dag ud af kalenderen og hoppede i flyet fra Dubai mod Muscat, som er hovedstaden i Oman. En lille times flyvetur senere og så var der business lunch på menuen, arrangeret af vores Intern, Amanda, som nærmer sig afslutningen på sit 6-måneders praktikophold i Kjøller og snarligt returnerer til studierne på CBS.Vores field trips er med til at holde os skarpe på de seneste trends og tendenser i verden omkring os, og så åbner de nye døre til spændende virksomheder og potentielle samarbejdspartnere. Vigtigst af alt, så er vores ture ud af huset med til at ryste teamet endnu mere sammen. Det er sådanne dage, man husker tilbage på i fremtiden.

UAE er den største handelspartner for Oman, og vi mærker selv et stigende antal investeringscases, der kommer ind fra virksomheder i landene omkring os i Gulf-regionen.

Langt størstedelen af vores investeringsaktiviteter er i Danmark, men vi kigger gerne på internationale virksomheder med vækstpotentiale. Vi har i skrivende stund aktive investeringer i både engelske og indiske virksomheder samt det Dubai-baserede startup, Nordic Nutrition.Som altid er vi åbne over for at investere i innovative startups inden for forskellige brancher. Send os meget gerne din case via formularen øverst til højre på siden.

Vi ser desuden frem til at deltage i en lang række internationale events i 2023, hvor turen bl.a. går til Saudi Arabien, England, Finland, Schweiz og Frankrig.

Læs mere om vores rejseplaner for 2023

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev