Kjøller deltager på internationale events i 2023

18. januar 2023Vi skruer i 2023 op for vores deltagelse ved fysiske investor- og startupevents - både i Danmark og i udlandet. Det sker primært som led i en strategi om at udvide vores investornetværk, etablere nye partnerskaber og skabe synlighed omkring vores investeringsforretning.

Investment Manager i Kjøller, Malak Kerjie, repræsenterer Kjøller ved en lang række events i 2023 og glæder sig over de muligheder, det giver.

- Jeg glæder mig til at møde spændende kollegaer fra investeringsverdenen, og vi spejder som altid efter nye interessante startups og trends. Derfor er det vigtigt for os i Kjøller at øge vores tilstedeværelse i "marken" og udbygge vores netværk, vores Investorliste og slå et slag for de mange kompetencer vi bringer til bordet som team, siger Malak Kerjie.

Det kommende event-år byder på besøg i bl.a. Danmark, England, Finland, Schweiz, Saudi Arabien og Frankrig.

- Planlægningen har stået på i noget tid og flere spændende events ligger allerede i kalenderen. Først går turen til LEAP i februar, en større konference i Saudi Arabien, og herefter The Copenhagen Startup Conference, Tech BBQ i København og North Star i Dubai, for at nævne nogle få, siger Malak Kerjie.

Følg med på Kjøllers Instagram, hvor vi som altid åbner døren til vores hverdag - både på kontoret og når vi med Malak i spidsen tager på field trips verden over.

Følg vores instagram

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev