Ny investering: ABCforsikring

28. marts 2022Sammen med en række andre investorer bliver vi majoritetsejere i det danske forsikringsagentur ABCforsikring, der fremover vil sætte turbo på væksten og udfordre de store forsikringsspillere på markedet.

Målet for ABCforsikring er at blive en betydende og innovativ konkurrent til de største selskaber på privatforsikringer i et marked, hvor 450.000 personer skiftede forsikringsselskab i 2021.

- Forsikringer kan være et svært område at sætte sig ind i, og konkurrencen er hård, men det er kun positivt, at danskerne i høj grad er villige til at gå på jagt efter det bedste tilbud. De store forsikringsselskaber har brug for konkurrence, så vi går seriøst til værks, siger Magnus Kjøller.

- Det er vores forhåbning, at ABCforsikring ikke alene kan komme mange privatforbrugere til gavn, men også på sigt kan levere skræddersyede forsikringsløsninger til vores mere end 30 aktive porteføljeselskaber, siger Magnus Kjøller.

Som kunde i ABCforsikring tilpasser man sine privatforsikringer efter behov, og med appen "abcforsikring" har man nem adgang til sine forsikringer fra mobilen.

For at tilbyde den bedst mulige service til sine kunder, samarbejder ABCforsikring desuden med SOS International, SOS DAH, ETU og FlightclaimEU.

Læs mere om ABCforsikring

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev