Vi støtter fremtidens iværksættere

11. marts 2021"Innovativ Vækst" er er et forløb, hvor nye, potentielle iværksættere får mulighed for at arbejde med deres idé samtidig med, de modtager dagpenge. Sparring fra investorer og erhvervsfolk, der giver feedback og vurderer, om casen er relevant at arbejde videre med, er en del af processen.

De ledige, der ønsker at gå iværksættervejen, har hidtil skullet stå til rådighed for arbejdsmarkedet sideløbende, hvilket har besværliggjort opstartsfasen som selvstændig. Den barriere fjernes, når man tager del i projektet Innovativ Vækst, som Magnus Kjøller Holding støtter, da vi mener, der er behov for flere gode incitamenter for fremtidens iværksættere.

Innovation og iværksætteri er vigtigere end nogensinde. Dansk Erhverv har meldt ud, at Danmark skal være verdens bedste iværksætternation, og det kræver bl.a., at reglerne simplificeres, og man ikke mødes med en række krav, der gør opstartsfasen besværlig. Det er i forvejen de første år som ny iværksætter, der forbindes med store omkostninger. Innovativ Vækst understøtter ledige og nye dimittender, der ønsker at forfølge deres idé.

Vores Portfolio Manager, Esben Bach, repræsenterer Magnus Kjøller Holding i erhvervspanelet, der vurderer de enkelte cases potentiale. Som investeringsselskab er vi selvfølgelig nysgerrige og åbne over for at investere i den gode ide, når vi møder den. Desuden er Innovativ Vækst - faciliteret af Erhvervshus Nordjylland, UCN og AAU - en oplagt mulighed for at udbygge vores netværk. I disse tider digitalt, men forhåbentlig snart ved fysisk fremmøde.

Mød vores Portfolio Manager, Esben Bach

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev