Guldvarefabrikken: Fra skrot til slot

1. marts 2021Vores porteføljeselskab, SQM Ejendomme, er et ejendomsselskab, der investerer og udvikler boligejendomme omkring Mariager, Hobro og Randers.

"Den Gamle Guldvarefabrik" i hjertet af Randers er SQM Ejendommes største projekt nogenside, som vi kunne fortælle om første gang her på siden i november 2020. Renoveringen nærmer sig sin afslutning, og ejendommens 800 kvadratmeter er shinet op fra bunden i bedste “New Yorker”-stil med rå vægge og højt til loftet.

- Vi synes, det er en flot gammel bygning, og så er det bare ekstra spændende at kaste sig over en renovering i den skala, siger direktør i SQM Ejendomme, Lasse Klitgaard Sanderhoff, der melder om stor interesse for den historiske ejendom, hvor fem ud af seks lejligheder er lejet ud.

Hos Magnus Kjøller Holding har vi fulgt renoveringen med stor interesse, og vi siger tillykke til alle i SQM Ejendomme med det færdige resultat. Sådan her så der i øvrigt ud på adressen for blot få måneder siden.I dag er hele ejendommen nyrenoveret og ombygget, så der både er højt til loftet - cirka tre meter - og masser af lys, som man kender det fra herskabslejligheder.

SQM Ejendomme har brækket alt op, men bibeholdt ydermurene og trappeopgangen i bygningen.

- Sjælen fra det gamle byggeri er der stadig, og det har været vigtigt for os at kombinere nyt og gammelt, så vi ikke startede forfra med beton og cement, siger Lasse Klitgaard Sanderhoff.Alle lejemål har gulvvarme, helt nye vægge, gulve, køkkener og badeværelser - alt udført i kvalitetsmaterialer og lyse elementer.De gamle bygninger på Skolevej i Randers blev opført i 1905 og er blevet brugt som både guldvarefabrik og sølvvarefabrik. Skolevej er beliggende i Randers C og har kort afstand til både vuggestue, børnehave og skole. Randers gågade ligger få minutter væk.I alt består Guldvarefabrikken af seks lejligheder og to rækkehuse. Ønsker du at booke en fremvisning, så kontakt SQM Ejendomme på 2965 0869.

Randers Amtsavis har været forbi på adressen for nylig. Det kom der denne artikel ud af.

Se ledige lejemål i Randers på TilLeje.dk

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev