Året der gik - 2020

5. januar 20212020 var på mange måder specielt, men præget af stor investeringsaktivitet i Magnus Kjøller Holding. Vi er glade for, at Steelway, LY Copenhagen, Jofibo, HelpWithFinance og Vikings Tech Group alle er blevet en del af vores portefølje, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i det nye år.

I 2020 overtog vi det fulde ejerskab i det tidligere Frost & Kjøller Ejendomme A/S. Selskabet blev omdøbt til Kjøller Ejendomme A/S og besidder ejendomme for mere end en halv milliard kroner. Desuden blev vores store boligprojekt på Marshalls Allé færdigbygget.

Som noget nyt og anderledes valgte vi at give finansiel støtte til Kristian Brask Thomsens kulinariske dokumentarfilmprojekt, Michelin Stars 2 - Nordic by Nature, hvor produktionen på Færøerne er i fuld gang.

Året var dog ikke uden udfordringer, da vi måtte afskrive vores investeringer i Clinique Noir, Betterbooqr og Nustay, hvor de to sidstnævnte var en direkte konsekvens af den verdensomspændende COVID-19-pandemi.

Vi har dog kunnet konstatere, at størstedelen af vores porteføljeselskaber har klaret sig flot igennem krisen. NEMBILVASK har åbnet nye vaskehaller, Velkommen A/S har mangedoblet sin kundeportefølje, mens Digura er vokset med en trecifret vækstrate. Generelt oplever vi stor motivation til at få det bedste ud af situationen. Kreativitet, innovation og vækst-DNA gennemsyrer den daglige drift.

På vores kontor i Dubai er teamet vokset med yderligere to medarbejdere i løbet af det forgangne år, og vi har samlet set modtaget, vurderet og gennemset mere end 800 potentielle investeringsemner.

Nu kigger vi mod nye mål. Det er vores forventning til 2021 at gennemføre flere investeringer samtidig med, at vi vil arbejde endnu tættere med vores porteføljeselskaber på at optimere deres forretning. Hos Magnus Kjøller Holding er det altid ambitionen at bidrage med både kapital og knowhow. Danmark har brug for flere iværksættere, der starter og udvikler nye virksomheder og får dem til at vokse.

Se vores investeringer

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev