Jofibo

I 2019 stiftede Brian Korup Snedvig Jofibo med et mål om at hjælpe jobsøgende i hele verden godt på vej mod det næste skridt i karrieren. Jofibo ved, at det kan være en tung opgave at skulle udarbejde det perfekte CV. Derfor specialiserer virksomheden sig i at gøre denne proces mere overkommelig på en simpel og billig måde.

Med kunden i hånden søger Jofibo at muliggøre en smertefri jobsøgningsproces via et selvudviklet online CV-værktøj, der sikrer et letlæseligt og attraktivt layout. Man vælger frit mellem en række CV-skabeloner, hvorefter de tomme felter fyldes ud med oplysninger og kernekompetencer. Desuden medfølger en guide som ekstra hjælp i skriveprocessen.

Jofibo består af et skarpt team af HR-eksperter, softwareudviklere, virksomhedsejere og andre, som tilsammen sørger for at gøre din jobsøgning gnidningsfri.

I tillæg til CV-skrivningen tilbyder Jofibo hjælp til ansøgningen. Deres ansøgningsskabeloner er professionelt udformet og matcher deres CV-skabeloner. Derved står den samlede pakke knivskarpt, og jobsøgende får en bedre chance for at lande drømmejobbet.

Nyheder:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev

Om investeringen

Investerede i september 2020

Stiftere

Brian Korup Snedvig

Hjemmeside

jofibo.com

Social media