Jofibo indleder samarbejde med AAU

26. juni 2022Vores porteføljevirksomhed Jofibo har netop indgået en aftale med Aalborg Universitet (AAU) om at give de studerende adgang til deres CV- og ansøgningsværktøj. Samarbejdet løber i første omgang i en treårig periode.

- Alle, der har prøvet at skulle ud i en jobsøgningsproces, måske for første gang, ved, hvor svært det kan være at skrive sit CV. Det er dét, vores værktøj nu skal hjælpe de studerende med, siger Brian Korup Snedvig, CEO i Jofibo.

Jofibo var tilstede på karrieremessen for årets dimittender i Aalborg, hvor man glæder sig over de nye muligheder i samarbejdet med Jofibo.

- På AAU har vi længe manglet et godt værktøj til at støtte vores studerende og dimittender i processen med at lave nogle gode og virksomme CV- og ansøgninger. Tidligere har det været op til de studerende selv at finde en måde at lave sit CV, hvilket har besværliggjort processen fra vores gode råd om CV og ansøgning og til selve produktet, siger Karrierekonsulent hos AAU, André Bjørn Ørum.

- Med Jofibos platform kan de studerende fokusere på det vigtigste, nemlig indholdet, og lade systemet tage sig af alt omkring opsætning og layout, siger André Bjørn Ørum.

AAU har ca. 25.000 studerende, 4.000 medarbejdere og Phd. studerende, der alle får adgang til Jofibos CV-platform.

Læs også: 100.000 jobsøgere bruger Jofibos platform

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev