Kjøller Ejendomme tager det første spadestik til nyt projekt syd for Aalborg

22. februar 2024Vi er glade for at annoncere, at vi har taget det første spadestik til et spændende nyt projekt hos Kjøller Ejendomme. Vi ser frem til at opføre femten kvalitetsboliger på Fenris Allé i Svenstrup, syd for Aalborg.

Boligerne vil variere med fire boliger i to plan på 118/121 m2, seks boliger i to plan på 70/82 m2 og fem boliger i ét plan på 98/100 m2 – i alt 1460 m2 boligareal. Der vil også blive opført et 3 m2 skur til hver bolig.

Forskellige boligtyper er blevet valgt med det formål at tiltrække en mangfoldig gruppe af lejere, der kan bidrage positivt til området i mange år frem. Vores plan omfatter også at udvide og udvikle området yderligere:

"Vi ejer også et byggefelt ved siden af og planlægger at udvide med flere boliger. Målet er at skabe liv i området til glæde for lokalsamfundet, på samme måde som vi sammen med andre aktører var med til at forme Aalborgs bydel Marshalls Allé, der blev færdigbygget i 2020," udtaler Magnus Kjøller.

Tidligere på måneden kunne vi dele, at vi overtog det fulde ejerskab af en portefølje med 223 lejemål, primært placeret i Randers. Ligesom Randers-porteføljen er dette projekt en del af vores strategi om at udvide langs den jyske E45-motorvej.

Boligerne forventes klar til indflytning i marts 2025. Du kan se visualisering af de kommende boliger forneden.

Læs mere om Kjøller Ejendomme og se vores ledige boliger her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev