Ny praktikant på kontoret

10. januar 2024Et stort velkommen ombord til vores nye praktikant, Lukas Seiding, som skal være en del af kontoret i Dubai de næste fem måneder. Sammen med resten af teamet skal han arbejde på spændende projekter og opgaver på tværs af marketing, investering og portefølje-management.

Lukas afsluttede i sommers en BSc i International Business fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i den grønlandske udenrigstjeneste. Senere skiftede han udenrigspolitik ud med finans, hvor han blandt andet beskæftigede sig med formueplanlægning og lånerådgivning for privatpersoner.

Når han ikke er optaget af studier eller arbejde, kan han findes i fitnesscentret, sammen med venner eller med en bog i hånden. Som litteratur-entusiast dedikerer Lukas meget af sin tid til at læse skønlitteratur og nyder at opsøge bøger i antikvariater. Denne interesse førte ham også til et nyligt afsluttet højskoleophold.

Mens vi byder velkommen til Lukas, siger vi farvel til Nicklas Lagermann, som netop har afsluttet sit praktikophold hos os. Et stort tak til Nicklas for det gode samarbejde og den flotte indsats, og vi ønsker held og lykke med de videre studier.

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev