Året der gik - 2023

8. januar 20242023 blev endnu et godt år for Kjøller - fyldt med spændende investeringer og begivenheder.

Vi modtog 781 cases og gennemførte 9 investeringer, hvoraf fire af dem endnu ikke er blevet annonceret. De øvrige fem investeringer er i følgende virksomheder:

Mens vi bød velkommen til nye virksomheder, sagde vi farvel til andre. Der blev gennemført hele 9 exits og goodbyes i det forgangne år.

Flotte milepæle

I porteføljen fortsatte SQM Ejendomme sin vækst og fordoblede ejendomsporteføljen med købet af yderligere 14 ejendomme, inklusive 135 lejemål.

Nordic Living tilføjede 4 nye lejemål, og Power House åbnede endnu et træningscenter.

I Kjøller Ejendomme etablerede vi en professionel bestyrelse bestående af stærke profiler med lokale rødder.

Vi fejrede også Kjøllers første medarbejderjubilæum, da vores Senior Legal Counsel, Jens Christian, rundede 5 års ansættelse.

Globalt netværk

Som en del af vores strategiske fokus på at øge synligheden om vores investeringsforretning samt skabe nye investorforbindelser, deltog vi i mange konferencer og begivenheder rundt om i verden i det forgangne år.

Vi besøgte blandt andet Oman, Saudi-Arabien, Frankrig, Grækenland og Danmark, samt deltog i flere konferencer i vores hjemland, De Forenede Arabiske Emirater.

Skal vi arbejde sammen i 2024?

2023 var et godt investeringsår - nu glæder vi os til at fortsætte det gode samarbejde med vores portefølje og partnere i det nye år.

Vi har fortsat stor appetit på at gennemføre nye investeringer, så tøv ikke med at sende os din case via linket nedenfor.

Send os din case her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev