Field Trip: Til start-up event med over 100 lande

20. oktober 2023Hos Kjøller udvider vi løbende vores partner-netværk og deltager i aktiviteter, der kan øge synligheden omkring vores investeringsforretning, både i Danmark og i udlandet. Tidligere på ugen havde vi fornøjelsen af at deltage på Expand North Star i Dubai.

Expand North Star er en årlig begivenhed, som forbinder start-ups og investorer på globalt niveau. Med mere end 1800 start-ups og over 1000 investorer fra over 100 lande til stede, var der rig mulighed for at etablere nye forbindelser.

Eventet bød blandt andet på inspirerende oplæg fra unicorn-grundlæggere om fremtidens Generative AI, Blockchain, FinTech og MarTech.

Vi fik også mulighed for at udforske de mange innovative løsninger udviklet af start-ups, blandt andet avanceret kamerateknologi, der registrerer og rapporterer vejskader direkte til myndighederne, kropsscanningsteknologi til nøjagtige bestemmelser af dødsårsager, og banebrydende Generative AI-teknologi, der skaber video- og lydindhold uden fysisk optagelse.

Størstedelen af dagen blev dog brugt på spændende møder med potentielle investorer for vores igangværende fundraising-cases. Hos Kjøller hjælper vi løbende vores porteføljeselskaber med at rejse kapital til vækst.

Kunne du tænke dig at investere sammen med os? Så tilmeld dig Investorlisten og få adgang til spændende investeringsmuligheder i vores porteføljeselskaber.

Tilmeld dig Investorlisten her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev