SQM Ejendomme fordobler portefølje med stort opkøb

16. oktober 2023I 2019 gik vi sammen med Lasse Klitgaard om ejendomsselskabet SQM Ejendomme, som Lasse til dagligt driver som direktør.

Visionen om SQM Ejendomme startede som en idé hos Lasse: Han vill give nyt liv til gamle huse og ejendomme.

Sidan da er det gået stærkt, og selskabet ejede forinden den seneste transaktion omkring 100 lejemål spredt ud over Mariager, Hobro og Randers, inklusiv en gammel guldvarefabrik i Randers, som blev totaltrenoveret og forvandlet til luksuriøse lejligheder i New Yorker-stil.

Nu fortsætter succesen med tilkøbet af yderligere 14 ejendomme, som inkluderer hele 135 lejemål i hjertet af Randers.

Dermed mere end fordobles antallet af lejemål.

Lasse udtrykker sin begejstring for købet: "Det er en stor milepæl for SQM Ejendomme at være så solidt til stede i Randers nu. Det er en spændende by, som vi ser et stort potentiale i fremadrettet. Det er flotte og veldrevne ejendomme vi har overtaget og vi glæder os til at komme rigtigt i gang med driften på dem, møde lejerne og se hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse for dem."

Hos Kjøller vi glade for at have bistået med transaktionen. Magnus Kjøller udtaler: "Med Lasse i spidsen er SQM Ejendomme hurtigt blevet en markant spiller på markedet. Det har krævet hårdt arbejde, dedikation og ikke mindst en god portion iværksætterånd. Det er jeg kun stolt af at være en del af."

Vi ser frem til den fortsatte vækstrejse sammen med SQM Ejendomme.

Læs mere om SQM Ejendomme her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev