Field Trip: Nordens største Tech Summit

20. september 2023Som et led i strategien om at udvide vores investornetværk, etablere nye partnerskaber og øge synligheden omkring vores investeringsforretning, deltog vores Investment Manager, Malak, i sidste uge i TechBBQ i København.

TechBBQ, Nordens største tech-summit, er et afgørende samlingspunkt for start-ups og investorer. I år lå fokus på temaer som Artificial Intelligence og Life Sciences, og med over 7500 deltagere var der lagt op til to spændende og inspirerende dage.

Hos Kjøller er vores investeringsinteresser ikke begrænset til en enkelt branche, men tech-startups står altid højt på vores ønskeliste og vores portefølje indeholder blandt andet FinTech-banken Kompasbank og LegalTech-virksomheden Digura. Derfor så vi frem til at møde de mange talentfulde iværksættere, der ved hjælp af innovative teknologier bidrager til at løse samfundets udfordringer.

Vi glædede os også over at møde både gamle og nye investorer, hvor særligt finansieringsmuligheder blev diskuteret:

- Det danske økosystem fungerer godt og med mange finansieringsmuligheder er der plads til kreativitet og nyskabelse. Udfordringen for iværksættere ligger dog ofte i, at de ikke ved, hvor de skal søge hen. Hos Kjøller kan vi rumme de fleste, da vi investerer bredt, har omfattende ekspertise og er fleksible i vores investeringsmodeller, udtaler Malak.

Stort tak til TechBBQ for et imponerende program og fantastiske omgivelser, der gjorde det nemt at netværke og skabe nye forbindelser. Vi ses igen næste år!

Er du interesseret i at investere sammen med os? Så kan du skrive dig op på Investorlisten, der giver adgang til spændende investeringsmuligheder (kun for vores egne porteføljeselskaber), der passer til dine investeringskriterier.

Læs mere og skriv dig op her:

Investorlisten

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev