Ny investering: Danish Light Steel Technologies (DLST)

13. juni 2023Vi er glade for at kunne offentliggøre vores investering i stålvirksomheden DLST, der specialiserer sig i lette stålkonstruktioner til huse i Danmark. Med investeringen har DLST åbnet sin nye fabrik i Kalvehave.

Stålkonstruktioner belaster miljøet mindre end betonbyggerier, og genanvendeligt stål kommer efter vores overbevisning til at præge fremtidens byggeri. Den udvikling vil vi gerne støtte op om med vores investering i en ambitiøs virksomhed som DLST, siger Magnus Kjøller.

Det er en spændende investering for os, da DLST knytter sig til ejendomsbranchen, som vi selv er en del af, forsætter Magnus Kjøller.

Det er vores forventning, at vi i tillæg til at hjælpe virksomheden med at vokse gennem kapital og know-how, også kan skabe synergieffekter med vores egen ejendoms porteføljer så som Kjøller Ejendomme, SQM Ejendomme, XYO Ejendomme mf.

En stor del af vores samlede Co2-udledning kommer fra byggeindustrien. Kigger man ud over det ganske land går betonmaterialet igen i mange bygninger, men i en tid hvor bæredygtigt byggeri står øverst på dagsordenen i branchen, bør vi tænke langt mere i 100% genanvendeligt stål, når vi bygger huse i Danmark, siger stifteren af DLST, Peter Bendixen.

Jeg er glad for at Kjøller bakker op om vores vision for byggeriet på det danske marked og nu kommer med ombord som en vigtig strategisk partner for os, forsætter Peter Bendixen.

Fabriksfremstilling af stålhuse er unikt og effektivt. Huset etableres med en stålprofil, der laves på fabrikken, køres på byggepladsen og så kan huset hejses og lukkes til inden for tre dage, hvilket ikke er muligt med eksempelvis betonkonstruktioner.

Læs mere om DLST her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>