Field Trip: Investormøde i det antikke Grækenland

7. juni 2023Vi har i 2023 skruet markant op for vores deltagelse ved fysiske investor- og startupevents - både i Danmark og i udlandet. Det sker som led i en strategi om at udvide vores investornetværk, etablere nye partnerskaber og skabe synlighed omkring vores investeringsforretning.

Med vores Investment Manager Malak Kerjie i spidsen har Kjøller netop deltaget ved EBAN-kongressen, European Business Angels Networks årlige investorevent, der samler det globale startup- og investorøkosystem.

Efter en række større events i Mellemøsten, glæder Malak Kerjie sig over den første tur til Europa. 2023-udgaven af EBAN blev afholdt i smukke antikke omgivelser i Thessaloniki, Grækenland.

- EBAN er ikke det største event, men kvalitativt var det proppet med hundredevis af spændende aktører fra investeringsverdenen, herunder mange fra Danmark, siger Malak Kerjie.

- Som altid var der stort fokus på netværk og vidensdeling blandt investorerne. Både med paneldiskussioner med investorer fra primært Central- og Sydeuropa, Mellemøsten og Nordamerika, men også via flere møder på tomandshånd.Hos Kjøller er vi ikke branchespecifikke, når vi investerer i virksomheder, men tech-virksomheder står altid højt på vores ønskeliste.

- Når vi tager på events og field trips lærer vi nye lande og markeder at kende mere indgående. Det græske startupøkosystem er præget af mange proptech, legaltech og foodtech virksomheder, som mange lokale investorer gerne laver impact-investeringer i, ligesom os selv, fortæller Malak Kerjie.

- Jeg blev i øvrigt kendt som hende med de smarte visitkort, siger Malak Kerjie, med henvisning til Kjøllers nye business cards i anodiseret aluminium - produceret privat hos Magnus Kjøller.Når vi deltager på investorevents får vi ofte nye eksterne investorer til at skrive sig på vores Investorliste.

Vil du investere sammen med os? Så kan du skrive dig på vores Investorliste, der giver adgang til spændende investeringscases (kun vores egne porteføljeselskaber), såfremt de matcher dine investeringskriterier. Skriv dig på her - helt uforpligtende - og få besked når vores porteføljeselskaber rejser ny vækstkapital.

Det kommende år byder desuden på yderligere events i bl.a. Danmark og Finland. Følg også med på vores Instagram fremover, når Kjøller tager på tur.

Vi glæder os allerede til at deltage på EBAN-kongressen i 2024, der finder sted i Tallinn, Estland.Mød hele vores team

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev