Mød iværksætteren: Shahin Lauritzen, HOLODIA

15. maj 2023I 2021 investerede vi i HOLODIA, virksomheden bag fitness-appen HOLOFIT, der inviterer brugerne indenfor i en virtuel verden, hvor de kan ro, løbe, stå på ski eller cykle, mens de jagter trofæer og går efter nye mål.

HOLOFIT-platformen er en game-changer, der gør fitness sjovt, hvad enten du træner individuelt eller i fællesskab med andre i en virtuel verden.

Vi har mødt deres CEO og founder, Shahin Lauritzen, til en snak om iværksætterlivet, hvad der motiverer ham, og hvilke svære beslutninger han har truffet undervejs.

Hvad er det bedste ved at være iværksætter?

- Det bedste ved at være iværksætter er uden tvivl, når vi modtager fantastisk feedback fra vores abonnenter, som skriver til os på sociale medier om, hvordan fitnesstræning med HOLOFIT VR har ændret deres liv.

- Dagen bliver ikke bedre, når vi hører fra mennesker, at de kan se en positiv udvikling på konkrete performance-resultater og i deres helbredstilstand.

- Dertil vil jeg sige, helt generelt, at det bedste er at kunne skabe noget fra bunden, bygge det op, lancere det i markedet og se det skalere.

Hvad motiverer dig?

- Min motivation kommer indefra og igennem holdningsdannelse til livet i en lang karriere, der har haft mange facetter, mange succeser og et par fiaskoer også, som jeg har lært en hel del af.

- Jeg har grundlæggende en meget positiv holdning til tilværelsen og en enorm nysgerrighed efter, hvad morgendagens teknologiudvikling kan bringe og hvad der venter lige om hjørnet.

Hvordan kommer du på nye idéer?

- Som oftest når jeg er fysisk aktiv eller igennem en professionel, kreativ process med HOLODIAs fantastiske team.

Den sværeste beslutning du har truffet?

- Den er privat og ikke lige til at dele. Men professionelt var det svært at tage beslutningen om at starte HOLODIA, fordi succes for et deeptech-startup på det tidspunkt havde lange udsigter. Ingen troede på det for alvor, og det var forbundet med stor risiko.

Hvad er dit bedste råd til fremtidens iværksættere?

- Gør det, prøv det, gå efter det! Du er ung, du har masser af tid, langt mere end du tror. Og det tager tid at skabe en succesfuld, stabil, modstandsdygtig virksomhed, der også er profitabel, lyder det fra Shahin Lauritzen.

Hos Kjøller glæder vi os over at være med på rejsen i HOLODIA. Stay tuned og følg med på vores kanaler fremover, hvor vi løbende vil opdatere på den spændende udvikling, som HOLODIA er inde i.

Mød også andre iværksættere fra vores porteføljevirksomheder:

Læs mere om HOLODIA

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev