Ny E-guide: Sådan vælger du den rigtige revisor

16. marts 2023Er du selvstændig virksomhedsejer, kan din revisor blive en af dine vigtigste nøglespillere og sparringspartnere. En revisor hjælper dig med at finde rundt i reglerne og giver dig ro i maven til at kunne fokusere på det, du brænder for.

Vi er ikke alle født med stærk regnskabsforståelse, og det kan tilmed være temmelig uklart, hvad en revisor reelt kan og ikke kan hjælpe dig med.

I opstartsfasen af din virksomhed handler det om valg af selskabsform, finansiering, skatteregler og bogføring. Senere om de første ansættelser af medarbejdere, investering i produktion og kapitalrejsning.

Store beslutninger kræver tal, man kan stole på. Derfor er det vigtigt at have en revisor tilknyttet virksomheden, som er uddannet til at identificere de problemstillinger og de muligheder, som du ikke selv har blik for

Hent vores nye E-guide (helt gratis), der er første skridt på vejen til at vælge den rigtige revisor for netop din virksomhed. Og søger du vækstkapital, er du naturligvis velkommen til at kontakte os i Kjøller via formularen her.

Download din gratis E-guide her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>