NettoPower tredobler kundebasen på et år

1. marts 2023Det er nu et år siden, at vores porteføljevirksomhed Velkommen A/S styrkede sin position på det danske elmarked med opkøbet af elselskabet NettoPower.

Gennem flere opkøb af konkurrerende virksomheder har Velkommen øget sin kundebase væsentligt, og NettoPower har i særdeleshed bidraget positivt til den gode gænge, som koncernen som helhed er inde i.

NettoPower kan nu meddele, at de på 12 måneder har tredoblet sin samlede kundebase fra ca. 10.000 til 30.000 kunder.

I det forgange år er antallet af gaskunder ligeledes firdoblet, mens antallet af produktionskunder er vokset til det dobbelte.

Mere vækst i sigte

Ambitionerne er fortsat store, og NettoPower har som mål at fortsætte væksten og fordoble kundebasen over det kommende år.

Elselskabet har sin egen identitet som et selvstændigt datterselskab i Velkommen-koncernen. De opererer kun med variable elpriser, der ifølge selskabet er et af de billigste alternativer for kunden på markedet.

Nettopower kan i øvrigt ses på TV i disse uger med deres kampagne "Lyseslukkeren", der har skuespilleren Rasmus Bjerg i hovedrollen. Forhåbentlig er TV-reklamerne med til at sprede det gode budskab om NettoPower, som en gennemsigtig og attraktiv elleverandør på det danske marked.

Mød lyseslukkeren her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev