Field Trip: Verdens største tech-event

14. februar 2023Kjøller har netop været i Saudi Arabien, hvor vi deltog ved verdens største Tech-event, LEAP, i Riyadh. Interessen fra investorer og startupvirksomheder var massiv, og flere end 250.000 registrerede besøgende er en fordobling fra sidste år.

Investment Manager i Kjøller, Malak Kerjie, glæder sig over turen og vender hjem til kontoret i Dubai med ny indsigt og et udvidet netværk.

- Jeg har fået mange nye bekendtskaber fra investeringsverdenen samt et dybere indblik i Saudi Arabien og deres måde at drive forretning på. Landet udvikler sig med hastige skridt til at blive et globalt hub for startups og iværksætteri - flere hundrede virksomheder stod på venteliste til LEAP, siger Malak Kerjie.Hovedstaden Riyadh ligger en to timers flyvetur fra Dubai, så det er et område og et marked, vi følger med stor interesse og gerne besøger igen.

- Små og mellemstore tech-virksomheder er i særdeleshed med til at drive jobvækst og innovation frem i vores samfund. Det var både en øjenåbner og super spændende at besøge de mange pavilloner med de nyeste tech-trends, fortæller Malak Kerjie.

Hos Kjøller er vi ikke branchespecifikke, når vi investerer i virksomheder, men legaltech og proptech er konkrete eksempler på virksomhedstyper, der står på vores investerings-ønskeliste.

Vi arbejder løbende på at udvide vores investornetværk, etablere nye partnerskaber og skabe synlighed omkring vores investeringsforretning internationalt. Det kommende år byder derfor på yderligere events i bl.a. Danmark, England, Finland, Schweiz og Frankrig.

Se flere billeder fra vores besøg på LEAP her:Følg også med på Kjøllers Instagram via linket nedenfor, hvor vi åbner døren til vores hverdag - både på kontoret og når vi med Malak i spidsen tager på field trips verden over.

Kjøller på Instagram

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev