Fokus på: Hjemmekontoret

3. februar 2023Hver fredag arbejder vi alle hjemmefra. Vi indførte hjemmearbejde som forsøgsordning i fjerde kvartal i 2022, og alle i teamet har taget så godt imod tiltaget, at vi nu gør det permanent.

I løbet af ugen arbejder vi gerne tæt sammen på kontoret med sparring på tværs af interne forretningsben, men alle har løbende større opgaver, som kræver fordybelse og fokus.

Hjemmekontoret giver desuden teamet mulighed for at tilrettelægge arbejdstiden mere fleksibelt og få arbejde og familieliv til at passe bedre sammen.

Magnus Kjøllers home office

Vi har taget appen "Slack" i brug som intern kommunikationskanal, som særligt kommer i spil på fredage, når vi arbejder remote. Det er en fast tradition, at alle i teamet først på dagen giver en update på fredagens vigtigste opgaver og målsætninger.

På den måde er det nemt at holde dialog, skabe overblik og koordinere opgaver, selvom vi ikke sidder på samme kontor.

Se flere billeder fra vores "Work from home Fridays" i Dubai herunder.

Legal Counsel Jens Christians setup i Dubai Marina

Portfolio Manager Søren Bay arbejder ligeledes hjemmefra i Dubai Marina

Marketing Manager Frederik Thomsen arbejder fra 40. etage - 10 minutter fra kontoret i JLT

Investment Manager Malak Kerjie har hjemmekontor i Dubais Town Square-område

Vores kontor i Jumeirah Lakes Towers er naturligvis åbent, også om fredagen, hvis et medlem af teamet måtte foretrække sin normale arbejdsstation på kontoret eller der skal afholdes fysiske møder.

Uanset hvorfra vi arbejder, så har vi stor appetit på at investere i nye spændende virksomheder i 2023, og vi sidder klar til at se nærmere på din case - send den gerne til os via formularen på denne side.

Mød vores team

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>