Fokus på: Ny start i Fremad Amager

20. januar 2023Sammen med dele af ejerkredsen i Velkommen A/S var vi i 2022 med til at redde fodboldklubben Fremad Amager fra en truende konkurs. Den danske traditionsklub har i denne vinterpause været på intensiv trænerjagt, og 46-årige Carit Falch er ny mand i cheftrænersædet. Den tidligere Lyngby og Vejle træner er ansat på en kontrakt frem til 2025, hvilket vækker glæde i ejerkredsen.

- Vi glæder os over, at Carit Falch, der selv kalder sig halvblods Amagerkaner, har sagt ja til at blive en del af vores setup. Han passer perfekt til klubben med det offensive udtryk, han står for, siger Magnus Kjøller.

- Vi har desuden en stærk ejerkreds og sportslig ledelse med Jacob “Gaxe” i spidsen, så selvom rækken er tæt og uforudsigelig, så er jeg positiv for fremtiden, fortsætter han.

Ligner et startup

Fremad Amager minder på mange måder om de startupvirksomheder, Kjøller investerer i og hjælper med at vokse. Potentialet er stort, men klubben skal udvikles på og uden for banen

- Som i enhver ung virksomhed handler det om at opbygge en sund forretning, få styr på økonomien, have en struktureret forretning, tænke kreativt, være agile, rekruttere de rette folk og opbygge en vinderkultur - særligt på den kommercielle del skal potentialet forløses, og det bliver grundlaget for sportslig fremgang, siger Magnus Kjøller.

Amager har et opland på ca. 300.000 mennesker, og Fremad Amager driver selv Øens Erhvervsnetværk, den største netværksgruppe for virksomheder på Amager.

- For os handler det altid om produkt, personer og potentiale, når vi går med i en investering. Produktet, ved vi, trækker mange tusinde fans og partnere til Sundby Idrætspark. Fansene er fantastiske, slutter Magnus Kjøller.

Fremad Amager åbner den nye forårssæson i NordicBet Ligaen på udebane mod Vejle den 18. februar.

Læs mere om Fremad Amager

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev