Kompasbank rejser 92 mio. kr.

10. januar 2023Vores porteføljevirksomhed kompasbank har på få år skabt stor succes ved at henvende sig til små og mellemstore virksomheder. Kort før jul lukkede fintech-banken endnu en kapitalrunde på 92 mio. kr, og i et udfordrende år forventer banken stadig at kapre markedsandele.

- Både vores ind- og udlånskunder har vist os tillid og tålmodighed i det forgangne år, og nu ser vi frem til at bruge kapitalforhøjelsen til, at vi kan udvide og udvikle på vores forretning og platform, så vi kan levere yderligere og endnu bedre services til danske SMV’er og privatopsparere i løbet af 2023, siger stifter og co-CEO, Michael Hurup Andersen.

- Vi er meget tilfredse med den opbakning, som både eksisterende og nye investorer har vist os i 2022. Det er en anerkendelse af de resultater, som teamet har formået at skabe i vores første fulde driftsår og en tilkendegivelse af, at investorerne kan visualisere bæredygtigheden i vores forretningsmodel, siger Michael Hurup Andersen.

Kjøller gik, sammen med en lang række investorer og erhvervsfolk, med i kompasbank tilbage i 2021, da banken modtog sin licens fra finanstilsynet.

Læs mere om kompasbank

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev