Dubai Days 2022: Tre netværksdage i ørkenen

24. november 2022For første gang i Kjøllers historie inviterede vi vores porteføljevirksomheder til Dubai Days - et helt nyt netværksarrangement i Kjøller-regi, der bliver en tilbagevendende tradition. Forberedelserne til 2024-udgaven er allerede startet.

Det var en fornøjelse at tilbringe tre dage sammen med +30 deltagere fra 11 af vores porteføljevirksomheder. Vi har alle fået nye venskaber, netværk og minder, hvilket kommer til at booste samarbejdet og den videre udvikling af alle vores selskaber fremover.

Programmet bød bl.a. på spændende oplæg fra Alex Vanopslagh, politisk leder af Liberal Alliance, Andreas Lindgreen Borgmann, stifter af Kcal med base i Dubai, og Dr Mahmoud AlBurai, lokal professor med stor viden om ejendomsmarkedet og iværksætteriet i Dubai.

Det hele sluttede naturligvis med en tur i ørkenen med safari, arabisk middag og traditionel underholdning.

Se billeder og video fra årets event herunder:

Velkomst hos Magnus Kjøller privat.På besøg hos virksomheden Kcal - oplæg ved founder Andreas Lindgreen Borgmann.

Dinner i Burj Khalifa - med udsigt til Dubai Fountain Show.

På besøg i Dubai Creek Harbour - en helt ny bydel under opførelse med udsigt til Downtown Dubai.Alex Vanopslagh taler til deltagerne og giver bl.a. et indblik i den netop overståede valgkamp.

Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh - hos Magnus Kjøller privat.

Ørken-safari i Dubai Desert Conservation Reserve. 45 minutters kørsel fra byen.

Magnus Kjøller og Alex Vanopslagh.

En hyggelig arabisk aften med middag og traditionel underholdning.Mulighed for at få en kamel-tur.

Det siger deltagerne:

Yusufa Sey (Northern Industries): "Gode minder og endnu bedre mennesker at være sammen med over de tre dage. Tak til alle!".

Kurt Næsted (Kurt & Co): "Tusind tak for nogle fantastiske Dubai Days og for jeres super måde at tilgå tingene på. Jeg er glad for at have fået nye venskaber og relationer. Tak".

Jacob Gaxe Gregersen (Fremad Amager): "Tak for nogle fantastiske dage sammen i Dubai. Klasse program, og tingene spillede max hele vejen. Så kæmpe ros herfra til Kjøller-teamet".

Eilif Nørgaard (ABC Forsikring): "Kæmpe tak til Magnus, teamet og alle deltagere fra mig også. Skønne mennesker alle sammen. Et stort boost til den videre udvikling af vores selskaber".

Carsten Boldt (Velkommen A/S): "Også et kæmpe stor tak til Magnus og teamet herfra. Plus alle de spændende, dygtige og sjove mennesker der var med. Det var en FED oplevelse".

Se video fra Dubai Days 2022 her:

Læs mere om vores porteføljeselskaber

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>