Update fra porteføljen: ClearDekho rejser 38 mio kr.

21. oktober 2022Vores indiske porteføljevirksomhed ClearDekho har netop annonceret, at de henter 38 mio DKK i en ny finansieringsrunde.

Siden 2017 har brillevirksomheden været på en imponerende vækstrejse og åbnet flere end 100 butikker i 40 forskellige små og mellemstore byer i Indien. Butikkerne drives ud fra en FOCO model (Franchise Owned Company Operated).

ClearDekho kombinerer de mange fysiske butikker med deres online forretning, der forventes at sætte ekstra turbo på væksten de kommende år.

Visionen for ClearDekho er at være en brilleleverandør i øjenhøjde med de dele af Indiens befolkning, der i udgangspunktet ikke har adgang til synstest og brilleforhandlere.

Kjøller investerede i ClearDekho i 2019 og tidligere på året havde vi besøg på kontoret af founder Shivi Singh, der kunne fortælle mere om fremtidsplanerne. Vi er glade for at være med på rejsen i en virksomhed, der gør en markant forskel for lokalbefolkningen i et af verdens største lande.Skriv dig på vores Investorliste og få besked når vores porteføljevirksomheder rejser kapital

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev