Kjøller lancerer Dubai Days

11. oktober 2022For første gang i vores historie inviterer vi alle porteføljevirksomheder til Dubai, hvor founders kan møde andre founders samt vores team og se frem til et spændende program. Vi kalder eventet for Dubai Days.

Deltagerne kan forvente et tre dages program med netværk, socialt samvær, oplægsholdere og besøg hos virksomheder og aktuelle projekter i Dubai, der anses for at være en af de mest innovative og investorvenlige metropoler i verden.

- Vi satser på at gøre Dubai Days til et tilbagevendende netværksevent og endnu et “produkt” på vores hylde i Kjøller, der gør os til en attraktiv investor at få med ombord, siger Magnus Kjøller.

- Netværk blandt founders af de virksomheder vi har investeret i, tror vi på, har stor værdi og kan resultere i spændende synergier, selvom de kommer fra meget forskelligartede brancher, siger Magnus Kjøller.

Følg med på Kjøllers sociale medier, hvor vi løbende vil opdatere fra de events, vi afholder i forbindelse med årets Dubai Days, der løber af stablen fra den 10.-13. november.

Planlægningen er i fuld gang på kontoret.

Følg Kjøller på Instagram

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev