To nye medarbejdere på kontoret

16. september 2022Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye profiler på vores kontor i Dubai. Malak Kerjie og André Krumbæk tiltræder begge i rollen som Investment Manager.

Kjøller styrker dermed sit grundlag for at kunne hjælpe nye og eksisterende porteføljevirksomheder med kapitalrejsning fremover. Enten som kapitaludvidelser eller ved salg af eksisterende aktiver.

Malak og André kommer til at arbejde tæt sammen med vores porteføljevirksomheder og nye investeringscases med henblik på kapitalrejsning og fortsat udvikling af vores investornetværk.

Over det seneste år har vi opbygget en Investorliste, der i dag tæller mere end 150 investorer med interesse i at investere for mere end 200 millioner kroner. Det er bl.a. med afsæt i dette netværk af investorer, at vores nye kollegaers arbejde tager sit udgangspunkt.

Én ting er at komme med penge, når vi investerer i startups, men vi bidrager løbende med rådgivning, hjælp, netværk, sparring - og nu i endnu højere grad kapitalrejsning på den videre vækstrejse.

Malak kommer med erfaring fra forretningsudvikling, salg og ledelse i flere forskellige internationale virksomheder, mens André har erfaring med drift af kædebutikker, produktudvikling, salgsledelse og strategisk planlægning.

Med de seneste tilføjelser til teamet er vi nu syv danskere på kontoret i Dubai. Et stort velkommen til begge!

Læs mere om teamet

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev