Ny investering: Nordic Nutrition

22. juni 2022Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi investerer i Nordic Nutrition, et Dubai-baseret startup, der sælger danske kosttilskud produceret af Bodylab.

Nordic Nutrition har ambitiøse planer om at blive førende på markedet for proteinrige sportsprodukter og kosttilskud i Mellemøsten.

- Vi er glade for at komme med på rejsen i Nordic Nutrition, og som investeringsselskab med base i Dubai ser vi spændende muligheder i at kunne sætte fart på væksten her i regionen, siger Magnus Kjøller.

Alene i De Forenede Arabiske Emirater ventes fitness-industrien at nå 600 millioner USD i markedsværdi i 2025.

- Fitness-spacet i Dubai er kommet sig pænt oven på COVID-19 og boomer i disse år. Det, at kunne levere kosttilskud af høj dansk kvalitet, tror vi meget på tiltaler et stort segment af atleter, fitness-entusiaster og andre med fokus på sundhed og velvære - også på disse breddegrader, siger Magnus Kjøller.

- Det er altid stort at se danske produkter tage verden med storm. Nu glæder vi os til at følge Nordic Nutrition, der kommer til at levere kosttilskud i verdensklasse til nye markeder, siger Magnus Kjøller.

Produktudvalget omfatter proteinrige ready-to-go produkter og kosttilskud, såsom proteinpulver, kreatin og proteinbarer, men også forskellige proteinsnacks, der bl.a. produceres lokalt hos Bodylab i Hadsund.

Læs mere om Nordic Nutrition

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev