Velkommen A/S overtager kunderne fra konkurrent

16. marts 2022Vores porteføljevirksomhed, energiselskabet Velkommen A/S, har netop meldt ud, at godt 15.000 kunder overdrages fra konkurrenten Fauna Energi, der står over for en snarlig konkurs.

Velkommen A/S overtager forpligtelserne over for Fauna Energis kundern, hvilket betyder, at ingen kunder lider tab, da Velkommen A/S sikrer kundernes acontobetalinger på trods af, at Fauna Energi ikke har dækning for kundernes penge.

- Vi har holdt kundeservice åbent hele weekenden for at svare på spørgsmål. Men der har faktisk været overraskende stille på telefonerne. De typiske spørgsmål har handlet om, hvorvidt den meddelelse, vi har sendt ud til kunderne, rent faktisk var korrekt, og hvorvidt det er rigtigt forstået, at kunderne ikke mister deres penge. Begge dele har vores medarbejdere let kunnet bekræfte, siger Thomas Søgaard-Andersen, direktør i Velkommen A/S.

Nyheden om at 15.000 kunder bliver overflyttet fra Fauna Energi kommer kun få dage efter, at Velkommen A/S også kunne melde ud om opkøbet af en anden konkurrent, NettoPower.

Hos Magnus Kjøller Holding følger vi med stor interesse udviklingen i Velkommen A/S, der er godt igang med at cementere sig som en solid spiller på det danske elmarked.

Læs mere om Velkommen A/S

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev