Northern Industries A/S køber ny stålvirksomhed

10. marts 2022Det er nu officielt, at vores porteføljevirksomhed Northern Industries A/S erhverver sin fjerde stålvirksomhed i England, CEL Sheet Metal, lokaliseret i Telford tæt på Birmingham.

Med en ambition om at bygge en solid gruppe af engelske stålproduktionsvirksomheder, har Northern Industries A/S nu købt CEL Sheet Metal, der omsætter for i omegnen af 100 mio DKK.

- Købet er en del af en strategi om at samle en række engelske stålproduktionsvirksomheder og udnytte de fordele, der ligger i at kunne servicere et større geografisk område samt at kunne trække på hvert enkelt selskabs spidskompetencer, fortæller Magnus Kjøller, der sammen med Yusufa Sey stiftede Northern Industries A/S.

CEL Sheet Metal blev stiftet i 2006 og beskæftiger 60 fuldtidsmedarbejdere på deres lokation i Telford, der omfatter 3000 kvadratmeter.

Magnus Kjøller Holding ejer omtrent halvdelen af Northern Industries A/S, der også har stålvirksomhederne Steelway AccessCovers Ltd., Steelway Fensecure Ltd. og JHT Fabrications Ltd. i porteføljen.

Med opkøbet øger Northern Industries A/S sin samlede årlige omsætning til 250 mio DKK for hele porteføljen af stålvirksomheder.

Læs mere om Northern Industries A/S

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev