Magnus' historie: Fremtiden

2. februar 2022I denne artikelserie ser vi nærmere på Magnus Kjøllers personlige historie. Fra iværksætter til investor - fra Allinge til Dubai.

Denne tredje og sidste del fokuserer på fremtiden. Vi spørger Magnus om visionerne for Magnus Kjøller Holding og de personlige målsætninger.

Hvad er dine fremtidsvisioner for Magnus Kjøller Holding?

- Vi vil fortsætte med at sætte vores aftryk på verden ved at være med til at bygge og hjælpe spændende virksomheder godt på vej. Forhåbentlig kan Magnus Kjøller Holding blive en 100 års virksomhed, som kan skabe tryghed og stabilitet - også for de kommende generationer i min familie.

- Allerede nu ser vi tilbage på nogle gode år med mere end 50 gennemførte investeringer. Men vi har appetit på mere, og det er en fornøjelse både at se vores egen investeringsforretning, vores portefølje og aktuelle ejendomsprojekter udvikle sig.

- Kigger man på Danmarkskortet kan man efterhånden se vores portefølje skyde op mange forskellige steder: NEMBILVASK’s vaskehaller, LY Copenhagens modebutikker eller vores boligområder, you name it. Det giver følelsen af, at vi her fra Dubai bidrager til at sætte et aftryk lokalt i Danmark gennem de virksomheder, vi investerer i og hjælper på vej. Og det er fedt.Hvad er dine målsætninger privat?

- Først og fremmest at kunne leve et meningsfyldt liv med høj grad af frihed og spændende udfordringer. Det er min plan at leve et funktionelt liv til jeg bliver 100 år gammel, og måske lyder det som en kliché, men jeg vil være glad og omgivet af mennesker, som jeg holder af.Har du en særlig livsfiliosofi?

- Jeg prøver at leve efter huskereglen, at intet varer for evigt. Alting er midlertidigt; både de gode og dårlige ting i livet, så man må sætte pris på det gode, når det sker, og omvendt huske på, at uheld og tilbageslag heller ikke varer forevigt.Er du optimistisk for fremtiden?

- Jeg har en stærk tro på menneskets evne til at finde innovative løsninger på verdens største udfordringer - fx på klimaområdet - vi skal tage udfordringerne alvorligt, men lad os aflyse alle dommedagsprofetierne og arbejde proaktivt på at skabe incitament for mere bæredygtighed og grøn omstilling.

- Nye medicinske gennembrud vil sørge for, at vi kommer til at leve både bedre og længere, men hvordan verden præcist ser ud om 30-40 år kan ingen forudsige. Virksomheder kommer til at investere massivt i nye teknologier, der ruster dem til fremtiden. Kunstig intelligens vil fylde mere, Metaverset kommer og VR-teknologi bliver endnu bedre, hvilket netop fik os til at investere i Holodia, et VR startup, sidste år.

- Vi vil se mere vækst og velstand i verden fordi alting bliver yderligere globaliseret. UAE, hvor vi har kontor i dag, er et godt eksempel på et land, der omfavner globaliseringen og lader mennesker med alverdens baggrunde bidrage til en positiv udvikling af samfundet.Se også del 1 og 2:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev