Field Trip: Dubai Airshow

22. november 2021Mere end 85.000 gæster besøgte Dubai Airshow i uge 45 - det første fysiske luftfartsevent siden pandemien tog til. På fem dage blev der lukket kommercielle og militære handler for lige knap 78 mia. USD.

Som investeringsselskab besøger vi løbende spændende events for at blive klogere på de seneste trends samt udvide vores netværk.

1200 udstillere fra 148 lande fremviste mere end 160 forskellige fly. Både til kommercielle og militære formål. Eksperter inden for bæredygtighed, teknologi, design, rumfart mm gjorde os klogere på de seneste tendenser, der kommer til at præge fremtidens flyvninger.

Se billeder fra vores field trip til Dubai Airshow herunder:Dubai Airshow er, som navnet antyder, både et show, hvor nye fly vises frem på jorden og i luften, men også en markedsplads, hvor der handles fly, droner og andre former for avanceret teknologi i milliardklassen.

Europæiske Airbus dominerede showet med i alt 408 ordrer på nye fly.Supersoniske kampfly fra UAE, Saudi, Rusland og Indiens militær gav smagsprøver på deres manøvredygtighed i luften til stor begestring for de mange tilskuere inklusiv teamet i Magnus Kjøller Holding.Der er lagt store planer for den videre udvikling af Al Maktoum International Airport (hvor Dubai Airshow afholdes), der ligger i Dubais sydlige distrikt, Dubai World Central.

UAEs militær lukkede nye ordrer til en værdi af ca. 6 mia. USD.Vi ser stor værdi i at have kontor i en region, der er centrum for nogle af de største internationale begivenheder i disse år, og hvor videnskab og ny teknologi blomstrer. Det er inspirerende at kunne tage aktiv del i megaevents som både Dubai Airshow og Expo 2020.

Som altid er vi åbne over for at investere i innovative startups inden for forskellige brancher. Send os meget gerne din case via formularen øverst til højre på siden. Eller kom forbi kontoret, hvis du besøger Dubai under Expo 2020 (mere info via link herunder).

Mød os på Expo 2020

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev