Ny investering: HOLODIA

17. november 2021Vi er glade for at kunne offentliggøre vores investering i HOLODIA, der står bag HOLOFIT - en VR fitness-app med gamificerede træningsprogrammer.

Virtual reality har aldrig været mere tilgængeligt, og HOLOFIT er en game changer i fitnessverdenen.

- Metaverset kommer, og det tror vi bliver en stor del af vores liv i fremtiden. Det gælder også inden for fitness og wellness spacet, siger Magnus Kjøller.

- Pandemien, kombineret med en stigende popularitet for hjemmetræning gør, at vi tror, HOLODIA har fat i noget helt rigtigt: På med brillerne og straks er du i en ny verden, hvor du cykler om kap i ørkenen eller ror på en sø i Frankrig - med mennesker fra hele verden, siger Magnus Kjøller.

Interessen boomer i USA

Founder og CEO i HOLODIA, Shahin Lauritzen, melder om stor interesse for HOLOFIT-appen - og VR generelt - særligt fra USA, hvor størstedelen af brugerne kommer fra.

- Vores brugere fortæller, at de motiveres af at komme med på en rejse og blive en del af storytellingen i VR. Og gevinsten er, at de opnår bedre resultater med deres træning over tid. Oplevelserne er virtuelle, men resultaterne, de er reelle, fortæller Shahin Lauritzen.

- Nogen siger, VR isolerer folk, men vi er overbeviste om, at det binder folk tættere sammen. Hvem havde forestillet sig for år tilbage, at det kunne være muligt at løbe en tur med sine venner og familie på den anden side af kloden, siger Shahin Lauritzen.

HOLOFIT forbindes til træningsmaskiner via bluetooth eller en sports sensor. Mange øvelser, der træner hele kroppen, kan desuden laves i “freestyle”, i en kombination af boksning, skiløb, og roning, som giver en full-body high intensity træning.

Så på med VR-brillerne og download HOLOFIT, så er du klar til at træde ind i et nyt univers - derhjemme, i dit fitnesscenter, alene eller i et virtuelt community med andre.

Vi glæder os til at komme med på rejsen og følge virksomhedens udvikling de kommende år.

Læs mere om HOLODIA

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev