Magnus' historie: Nutiden

24. november 2021I denne artikelserie fortæller vi Magnus Kjøllers personlige historie. Fra iværksætter til investor - fra Allinge til Dubai.

Del 2 fokuserer på nutiden. Vi tog en snak med Magnus om investeringsforretningen, kontoret og livet i UAE.

Hvad er status på forretningen pt?

- Vi mærker stor interesse fra virksomheder, der vil have os med ombord. Det kan vi se på antal cases, vi får ind i systemet, og fordi vi har kontor i Dubai, kommer de ind fra hele verden. Det gør det kun ekstra interessant, men kunsten for os er at vurdere, hvilke cases, vi går mere i dybden med, og hvilke, vi må takke nej til.

Magnus og Jens Christian på kontoret.

- Vi har netop offentliggjort vores investering i HOLODIA - et super spændende VR-startup - og der er gang i flere projekter i kulissen, som vi glæder os til at melde ud om, lige så snart vi kan.

- Gør vi vores arbejde godt, vil vi også fortsætte med at investere i virksomheder de kommende år. Ikke nødvendigvis flere investeringer hvert år, men måske med større ticket size.

Teamet spiser frokost på kontoret.

Hvordan er dagligdagen på kontoret i Dubai?

- Udsigten til nogle af verdens højeste bygninger er en ekstra inspirationskilde, men når det er sagt, så har vi både danske kollegaer, dansk frokost og danske nyheder på TV, så det føles hjemligt.

- Målet er, at vores team bliver en værdifuld ressource på flere niveauer for de startups, vi investerer i. Og det er ikke noget, vi siger for at brande os som et “boutique-selskab”. Jeg er glad for, at vi sidder seks mand på kontoret, der byder ind med forskellige kompetencer.

Teamet er inviteret til hotdogs i Magnus' have.

Hvordan er livet i UAE?

- Det er fedt at bo i et land, der tiltrækker mennesker fra hele verden og forskellige kulturer. Størstedelen af befolkningen er expats, der aktivt har valgt at bo her for at arbejde, så man føler, alle er i samme båd, og folk er ambitiøse og vil fremad.

- Der sker altid noget i Dubai. Vi havde en kort periode i total lockdown, men nu vender livet tilbage til normalen. Man mærker det særligt med Expo 2020, det er blevet svært at få en taxa igen, lufthavnen er fyldt med turister og hotellerne er fuldt bookede. Det føles som verdens navle.

Magnus på båden i Dubai Marina.

Hvad bruger I fritiden på?

- Sophie (min hustru) og jeg nyder at sejle en tur med hundene, fiske eller spise en god middag ude i byen med vores venner. Der er så mange gode restauranter, at man aldrig løber tør for nye steder, og så har vi også et stamsted eller to i den gamle bydel.

- Selvom vi nyder ørken-klimaet, så savner man også den grønne autentiske natur. Fordelen hernede er, at der er morgenkaffe i haven 9 ud af 12 måneder om året.

Magnus beskriver her, hvordan en dag typisk ser ud fra morgen til aften.

Sophie, Marius (nevø), Elton (hund) og Magnus til family dinner - en ugentlig tradition.

Magnus og Sophie på vej til brunch - en fredagstradition i Dubai.

Se også del 1 og 3:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev