Expo 2020: Første besøg på den danske pavillon

11. oktober 2021Vi har netop besøgt Expo 2020 i Dubai, hvor Replant Art, vores porteføljeselskab, deltog på den danske pavillon.

Replant Art ønsker på sigt at udvide salget af vægmotiver til udlandet, så tilstedeværelsen på Expo 2020 er med til at sætte dem på verdenskortet.

Hele Expo-omådet er imponerende at opleve, og mange lande har investeret massivt i deres pavilloner for at fremvise deres kultur og fremtidsvisioner.

Nedenfor ses en række billeder fra vores første besøg på Expo 2020. Det var en god dag, hvor vi fik lejlighed til at tale med mange danske virksomheder og etablere nye kontakter.Ovenfor ses indgangen til Expo 2020. Døren til hele verden er bogstaveligt talt åben.Replant Art havde sin egen stand på den danske pavillon. Her informerer founder Marc Prehn-Mehlsen (til højre) teamet i Magnus Kjøller Holding om de kommende planer for virksomheden.Den danske pavillon på Expo 2020 ligger i mobility district - lige ved siden af den australske pavillon, der også er et besøg værd.Foran pavillonen kan man nyde en burger i skyggen. På den øverste etage åbner desuden en restaurant og bar.Efter besøget på den danske pavillon gik turen videre til den russiske, der ses ovenfor.I hjertet af Expo 2020 finder man den imponerende Al Wasl Dome, som i sig selv er et spektakulært syn. Det var her, åbningsceremonien blev afholdt.UAEs egen pavillon fortæller landets historie, hvordan det hele startede i ørkenen for blot 50 år siden. Det er imponerende, så store skridt nationen har taget på så kort tid. Besøger du Expo 2020, skal du huske at kigge forbi den lokale pavillon.Vi besøgte også Saudi Arabiens pavillon, der sætter fokus på landets 2030 vision. Der er ikke sparet på de visuelle effekter, når man kommer indenfor.Udsigten fra UAEs pavillon, der ligger lige ved Al Wasl Plaza.Verdensudstillingen kører indtil marts 2022, så følg med på vores kanaler fremover.

Læs mere om, hvordan du kan møde os i Dubai under Expo 2020

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev