Ny investering: Replant Art

20. juni 2021Vi er glade for at kunne offentliggøre vores investering i Replant Art, der laver unik vægkunst af træ. Alle træmotiver samles i hånden på virksomhedens værksted i Lunderskov ved Kolding.

For hver ordre planter virksomheden ti nye træer - deraf navnet “Replant Art”. Virksomheden har fokus på at give tilbage til naturen, og helt konkret er målet at plante 200.000 nye træer i verden inden 2025.

- Det er et helt naturligt næste skridt, at få en investor med nu, så produktionen kan følge med efterspørgslen. Jeg har allerede fået min første medarbejder, og det gør en kæmpe forskel på værkstedet, siger Marc Prehn-Mehlsen, stifter af Replant Art.

Replant Art anvender i forvejen certificeret træ fra FSC-dyrkede skove, som er en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt at der ikke bliver fældet flere træer, end at skoven kan reproducere sig selv. Ambitionerne rækker dog endnu længere.

- Vi vil gerne være CO2-positive, så vi hele tiden fjerner og renser mere CO2 fra luften, end vi selv udleder ved almindelig virksomhedsdrift. Forhåbentlig kan vi gøre en lille forskel hver dag og inspirere andre. Mange bække små, siger Marc Prehn-Mehlsen.

Herunder kan du se, hvordan motivet af en ulv bliver til:De 71 stykker balsatræ, ulven er lavet af, har fået forskelligt bejdse, som giver de forskellige nuancer i træet.Ulven bliver samlet efter en skabelon.Ulven består af 71 stykker balsatræ, som limes på den hvide træbaggrund.Alle stykkerne bliver limet fast, én efter én.Rammen er lavet af valnøddetræ, som er behandlet med træolie.De sidste stykker træ er ved at være på plads.Alle motiverne er lavet i bæredygtigt træ.Skabelonen fjernes, og nu er den ved at være helt færdig.Hvert motiv bliver signeret på bagsiden med årstal.Herover ses ulven helt færdig.

Hos Kjøller glæder vi os til at komme med på vækstrejsen og bidrage til, at Replant Art kan oppe produktionen og skalere deres bæredygtige forretningskoncept yderligere.

Læs mere om Replant Art

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>