Et kig i maskinrummet: Vores CRM-system

25. maj 2021For at give et indblik i, hvordan vores daglige arbejde er, giver vi her et sneak peek i maskinrummet med særligt fokus på vores unikke CRM-system, der sikrer, vi kan drive en effektiv investeringsforretning.

Når en iværksætter ansøger om investering via vores hjemmeside, havner casen altid i vores CRM-system, hvorfra rette vedkommende i teamet kan se den udfyldte formular, koble sig på, vurdere potentialet og tage dialogen.


Foroven: Formularen, der udfyldes på vores hjemmeside, når man indsender en case. Tryk på billedet for at se det i større udgave.


Foroven: Et eksempel, der viser en tilsendt case. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Systemet er som nævnt bygget op omkring “cases”. Både dem, der kommer ind udefra fra gode iværksættere, og det, vi selv opretter manuelt. Foroven ses et screenshot af en konkret case, der indeholder alt fra kontaktoplysninger, links til hjemmeside og relevante mapper med materiale på vores Google Drive. Som det fremgår, kan vores medarbejdere desuden oprette noter på casen.


Foroven: Et eksempel på nogle af de indledende pre-screenings spørgsmål, der er besvaret og gør det muligt for os hurtigt at evaluere, hvorvidt der er et match mellem iværksætteren og os. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Systemet er udviklet af os selv (eller rettere: af Magnus Kjøller selv). Magnus er uddannet datamatiker og ret skarp til at kode, så der kommer løbende nye funktioner til.

Det binder vores hverdag på kontoret sammen og gør det nemt for teamet at vidensdele. Det er både et casesystem og en database, der gemmer og genererer alle oplysninger samme sted; alt fra selskabets cashflow, aktier, lån til betalingsplaner, ejendomme, overblik over realkreditlån i ejendomsselskaber mm.


Foroven: Læg mærke til drop-down-menuen. Vi har adskillige kategorier af cases i systemet. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Når vi afholder et af vores faste interne møder, som fx. et tomgangsmøde for Kjøller Ejendomme A/S, et statusmøde eller lignende er disse også organiserede i vores system. Tovholderen på vores interne møder står altid for dagsorden, noter og action points. Da det hele oprettes i systemet, kan vi altid gå tilbage og se, hvad der var på dagsordenen på et givent tidspunkt og hvilke action points, der blev besluttet og skal følges op på. Hver gang, vi holder et møde med et af vores porteføljeselskaber eller potentielle investeringsemner, oprettes et tilsvarende mødenotat under den respektive case.

En vigtig feature - både så vi følger op på alle punkter på dagsordenen, men også for nye medarbejdere, der med fordel kan slå op i “historiebøgerne” og lære mere til den enkelte case eller emne at kende.


Foroven: Et eksempel på agenda-strukturen fra et af vores interne møder. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Arbejdsdagen kan, hvis den enkelte ønsker det, struktureres med afsæt i systemet. Alle opgaver, store som små, kan noteres og herefter printes som et overblik med dagens dagsorden. Hver medarbejder i teamet har sin egen forside skræddersyet til det konkrete arbejdsområde, så de relevante funktioner er nemt tilgængelige.


Foroven: Et eksempel på et personligt dashboard. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Herunder ses flere screenshots fra vores CRM-system. Tryk på billederne for at se dem i større udgave.


Foroven: Et eksempel på hvordan CRM-systemet giver et hurtigt overblik over aktivgrupperne . Tryk på billedet for at se det i større udgave.


Foroven: Et eksempel på en af vores ejendomscases. Tryk på billedet for at se det i større udgave.


Foroven: Et eksempel på hvordan realkreditlån til vores ejendomsselskaber registreres og overvåges. Tryk på billedet for at se det i større udgave.

Læs også “Et kig i maskinrummet”, der går i dybden med vores investeringscase, Velkommen A/S.

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>