A day in the life: Frederik Thomsen, Marketing Manager

27. april 2021Mød vores Marketing Manager, Frederik Thomsen, der har været en del af teamet siden september 2020. Frederik kommer fra Aarhus, er uddannet inden for virksomhedskommunikation og har erfaring med journalistik og pr.

I vores team er det Frederik, der opdaterer vores hjemmeside, sociale medier og udsender pressemeddelelser og nyhedsbreve. Privat bor Frederik små ti minutters kørsel fra kontoret i Jumeirah Lakes Towers, hvor han har overtaget kollega Jens Christians tidligere lejlighed på 40. etage.

Telefonsamtale med et af vores porteføljeselskaber - Dubai Marina i baggrunden.

Marketingmøder er en fast del af rutinen på kontoret, hvor vi planlægger de kommende udmeldinger, tiltag og generelt evaluerer vores professionelle kommunikation. Det er primært Frederik og Magnus, som går i dybden med vores marketingindsats.

Marketingmøde - Frederik og Magnus.

Frederik holder kontakten til porteføljen i Danmark. Vi har bidraget med kapital og knowhow til mere end 50 startups, og vi samarbejder løbende om at melde aktuelle historier ud.

Porteføljeselskaberne tager hele tiden nye skridt på vækstrejsen, og selvom vi ikke blander os unødigt i den daglige drift, bidrager vi gerne - også på kommunikationsfronten - hvis vi kan hjælpe med at lave en pressemeddelelse eller på anden vis skabe mere opmærksomhed.

Opkald til journalist - vi pitcher selv mange af vores historier til den danske presse.

Der er altid spændende historier at fortælle fra den danske startupscene. Frederik tager kontakt til redaktioner og journalister, når vi gennemfører nye investeringer, laver et exit eller generelt har en historie, der opfylder nyhedskriterierne. Vi har kontor i en multikulturel metropol, men kommunikerer primært til det danske marked og henvender os derfor til danske medier.

Som investeringsselskab handler det om at øge kendskabet til os selv. I 2020 modtog vi mange hundrede pitch decks, men vi vil gerne tiltrække endnu flere spændende cases, end vi i forvejen gør, så vi kan hjælpe gode danske vækstvirksomheder med at skalere forretningen.

Frederik foran Dubais metro.

Med Dubais metro kommer man hurtigt fra den ene ende af byen til den anden. Vores kontor ligger i freezonen DMCC, som har sin egen metrostation blot to minutter fra Saba Tower 1, hvor Magnus Kjøller Holding holder til (se billedet nedenfor - første tårn på højre hånd).

Vores kontor i JLT til højre - Dubai Marinas skyline til venstre.

Frederik er kontorets største fodboldnørd, selvom tre timers tidsforskel (i vintermånederne) gør det svært at følge med i de europæiske aftenkampe på TV. En gruppe danskere i Dubai er gået sammen om at danne et fodboldhold, der spiller i en lokal liga hver uge, men den er midlertidigt suspenderet pga Corona-restriktioner i UAE. Som et sundt alternativ afsluttes dagen derfor med en tur i fitness, der aktuelt holder åbent med nedsat kapacitet, men inden da skal der tankes op med en stor kaffe.

Frederik med sin eftermiddagskaffe.

Læs også vores andre udgaver af “A day in the life”, der sætter spot på teamet:

Læs mere om teamet

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev