Ny investering: Kompasbank A/S

17. marts 2021Vi er glade for at kunne melde ud, at vi, sammen med en lang række investorer og erhvervsfolk, er med i Danmarks nye bank for erhvervslivet, Kompasbank, der netop har modtaget sin banklicens fra finanstilsynet.

Bankens fokus er at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med generel bankforretning og finansielle produkter.

- Det er glædeligt, at Kompasbank nu, som en stærk, seriøs spiller, melder sig på banen med et specifikt fokus på de små og mellemstore virksomheder. Det har manglet, og det er på tide, der bliver rusket op i branchen, siger Magnus Kjøller.

Godt nyt til iværksættere

Kompasbank vil med deres finansielle produkter bidrage til at accelerere væksten i de mindre virksomheder, hvor innovationen blomstrer og fremtidens jobs skabes.

Kompasbank har bygget en ny teknologi, der optimerer de interne processer for compliance, AML, KYC mm. Den digitale infrastruktur gøres mere automatisk og hurtigere for alle involverede, hvilket medvirker til, at bankforretningen både bliver billigere at drifte og tilgængelig for et langt større publikum.

Dermed står Kompasbank allerede på en solid platform, og det er planen, at banken er flyveklar fra sommeren 2021, hvor man forventer at åbne op for de første kunder. Vi glæder os til at følge udviklingen og kan kun opfordre alle vores interessenter til at bakke op om projektet.

Læs mere om Kompasbank

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev