Ny investering: Bloom Institute

13. januar 2021Vi er glade for at kunne melde ud, at vi har investeret i Bloom Institute - et kreativt koncept for børn og voksne, der kombinerer det bedste fra kunsten og iværksætteriet.

Drivkraften i Bloom Institutes arbejde er en vision om at gøre op med det gængse dannelsesbegreb og de traditionelle undervisningsmetoder. Deres filosofi sætter fokus på på det enkelte barns personlige potentiale og udvikler kreative læringsrum, hvori børn i fællesskaber opbygger mod og evne til at gøre deres egne idéer til virkelighed. Alt sammen med målet om at ruste børn og voksne til at stå stærkere i den verden, de er en del af.

Allerede før pandemien havde Bloom Institute indgået partnerskaber med en række kinesiske skoler. I Kina stiger viljen generelt til at tage vestlige aktører ind, der kan bidrage med nye tilgange til deres undervisningssystem, der er kendetegnet ved lange skoledage og udenadslære. På mange måder en modsætning til den model vi kender fra Danmark. Kina er et stort marked og muligheden for at skalere Bloom Institutes forretning på disse breddegrader er naturligvis interessant for os.

I en tid med en verdensomspændende pandemi er meget af Bloom Institutes arbejde rykket online, og i 2021 starter de første digitale camps med kinesiske børn. Vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer - i særdeleshed, når Bloom Institute får mulighed for at rejse fysisk til Kina og folde deres filosofi ud lokalt.

Vi glæder os til at komme med på rejsen.

Læs mere om Bloom Institute

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev