Ny investering: LY Copenhagen

24. november 2020Vi er glade for at kunne sige velkommen i porteføljen til modebrandet LY Copenhagen, der sælger modetøj til kvinder og piger. Selskabet, der startede som en webshop i 2016, har siden udvidet forretningen med fysiske butikker i Sønderborg og Odense.

- Vi har skabt en forretning, som er i vækst, og det er nu, vi for alvor skal vise, hvad vi kan. Med investeringen kan vi tage kampen op mod de store konkurrenter i modebranchen - det kræver kapital og god timing, siger Adam Ferati, stifter af LY Copenhagen.

Fremtidens butik

Kundeoplevelsen er i højsædet hos virksomheden, der nytænker fremtidens tøjbutik. Kaffebaren, LY Coffee, er integreret i butikken og tilbyder økologisk kaffe og smoothies til kunderne. Den del af forretningen får nu ekstra fokus

- Tanken er at skabe et trendy miljø, hvor man tager en shoppepause med veninderne, får lidt at drikke og spiller et spil. Man kan også booke en pigeaften, som vores modeeksperter arrangerer, og i nærmeste fremtid etableres en personlig kundeklub, der giver en masse fordele via vores app, fortæller Adam Ferati.

Disse tiltag medvirker til at skabe et samlet LY Copenhagen-univers, der integrerer både den digitale og fysiske del af butikken.

LY Copenhagen vil åbne flere nye butikker i 2021. Målsætningen er at være landsdækkende inden for tre år, og man kigger desuden mod udlandet. I første omgang online, men fysiske butikker i udlandet er også på tegnebrættet.

Se video fra LY Copenhagens åbningsreception i Rosengårdcentret, Odense

Læs mere om LY Copenhagen

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev