A day in the life: Jens Christian, Legal Counsel

20. oktober 2020Jens Christian Thordal Poulsen er vores legal counsel hos Magnus Kjøller Holding. Han kommer oprindeligt fra Aarhus, men har arbejdet på kontoret i Dubai siden december 2018, hvor han sidder med alt fra juridisk rådgivning, risk management, aftaleret, selskabsret og forretningsudvikling. Han er med andre ord vores ekspert på den juridiske front, og det er ikke for sjov, vi kalder ham Harvey Specter (med henvisning til SUITS-karakteren). Jens Christian har i øvrigt sørget for, at vi kan se TV2 News på kontoret, så vi altid er up to date på, hvad der sker i Danmark.

Jens Christian i JLT med el-scooteren.

Hver morgen tager Jens Christian sin el-scooter på arbejde. Det tager små fem minutter fra hans lejlighed, der ligger i samme område som kontoret, Jumeirah Lakes Towers. Særligt i de varme måneder kan selv en kort gåtur virke uoverskuelig, så el-scooteren er generelt et populært transportmiddel i Dubai.

Jens Christian taler med potentiel case i mødelokalet.

Jens Christian holder møde med en potentiel investeringscase. Vi modtager løbende nye, interessante cases fra iværksættere, der søger funding til deres startups. I dette tilfælde er det Jens Christian, der tager et videomøde for at afdække, om der kunne være et match og en investeringsmulighed. I så fald vil han gå mere i dybden med virksomheden, personerne bag projektet, bede om at se due diligence materiale mm.

Magnus og Jens Christian på kontoret.

Efter mødet med den potentielle case, drøftes den internt på kontoret. Jens Christian briefer her Magnus, der giver sit take på sagen, og det er kutyme, at casen ligeledes vendes på det ugentlige statusmøde, hvor hele teamet tages med på råd. Her besluttes det så, om der fortsættes med reelle forhandlinger om en investering. Pt har vi bidraget med kapital og knowhow til mere end 50 lovende startups, og årets målsætning er ti nye investeringer.

Teamet spiser frokost.

Vi er i alt fem danskere på kontoret, og selvom Dubai er en multikulturel metropol med alverdens køkkener, holder vi os primært til rugbrød, salami og sild til frokost. Desuden leverer IKEA deres menu lige til døren, så kødboller er blevet en torsdagstradition.

Dubai Marina i baggrunden.

Nyt mødelokale og fin udsigt til Dubai Marinas skyline. Teamet sidder sammen på kontoret, men i en tid med mange videokald er det vigtigt med arbejdsro. Denne gang holder Jens Christian møde med Aalborg Kommune omkring koordinering af et kommende byggeprojekt i Aalborg.

Sådan ser en arbejdsdag ud for vores legal counsel, og kl. 17 tager Jens Christian i fitness - en daglig tradition, der holder kroppen fit og hjernen skarp, som han selv siger.

Læs også vores andre udgaver af “A day in the life”, der sætter spot på teamet:

Læs mere om teamet

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev