Støtte til ny Michelin-film

1. oktober 2020Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi tager med på en filmrejse til verdens ende. Nærmere bestemt den kulinariske dokumentarfilm, Michelin Stars 2, som vi har valgt at støtte finansielt.

Filmen optages helt derude, hvor klimaet er blæsende, koldt og vådt. På et lille spot mellem Færøernes klippeskråninger ligger den familiedrevne Michelin-restaurant, KOKS, hvor alt tilberedes fra den vilde, lokale natur. Stedet bliver nu omdrejningspunktet i den næste film i serien Michelin Movie.

Magnus Kjøller Holding har efterhånden investeret i mere end 35 virksomheder. Vi glæder os over at være med i et nyt og anderledes projekt, der skiller sig ud fra vores eksisterende portefølje.

- Det er lidt specielt, at vi nu går med i et filmprojekt. Men det er heller ikke hver dag, vi hører om en færøsk Michelin-restaurant, som den her. Et helt fortryllende sted i rigsfællesskabet, der fortjener at blive portrætteret. Og så er det kompetente folk, der er inde over produktionen, siger Magnus Kjøller.

Filmholdet, der bl.a. består af Kristian Brask Thomsen, regner med at have dokumentaren klar i løbet af 2021. Vi glæder os allerede til premieren næste år.

Se flere billeder fra filmlokationen

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev