Update fra Indien: Brillefirma går i offensiven

28. september 2020Mere end fem millioner smittede med COVID-19 og et land i lockdown. Indien har mildest talt været hårdt ramt, men nu der er lys for enden af tunnelen. Vores porteføljeselskab, ClearDekho, der driver mere end 50 forretninger i Indiens mellemstore byer, melder om nye planer i en tid, hvor mange stadig er hjemsendt fra job og skole. 88% af den indiske befolkning foretrækker endda at arbejde hjemmefra i disse tider, viser ny måling.

- Vi har indgået partnerskaber med en række apoteker, der nu får licens til at sælge vores særlige brille, der beskytter og aflaster øjnene, når man sidder mange timer foran computeren, går i skole og holder møder digitalt, siger co-founder i ClearDekho, Shivi Singh, og fortsætter:

- Apotekerne har i forvejen mange besøgende i denne tid, desværre, men de har været fleksible og fundet lidt ekstra plads på deres hylder, så vi når ud til flere mennesker, fortæller Shivi Singh.

Markedet åbner op

Omsætningen i Indiens detailhandel normaliseres stille og roligt. Mange butikker åbner igen, og på trods af et udfordrende år, ser man optimistisk på fremtiden hos ClearDekho.

- Vi bliver nødt til at tænke kreativt for at løse de udfordringer, pandemien medfører. Mange firmaer må jo lukke helt, men vi har trods alt åbne butikker, og folk køber vores produkter, så på den måde er vi heldige, siger Shivi Singh.

Vi følger udviklingen hos ClearDekho med stor interesse. De har i øvrigt solgt mere end 100.000 briller på tre år. Godt gået!

Læs mere om ClearDekho her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev